Szűrés

A(z) Extreme Digital kulcsszót tartalmazó cikkek

Smart Black Friday a Miotól

2017. november 17. -

Black Friday alkalmából 35-50% kedvezménnyel kínálja autós navigációit, fedélzeti kameráit, aktivitásmérőit és futóóráit, valamint MioSMART otthonfelügyeleti megoldásait a Mio. 

Tovább

Az Extreme Digital idei fekete péntekének új slágere a szárítógép volt

2016. november 22. -

Az átlagosnál magasabb, 35 ezer forint feletti átlagos megrendelési értéknek köszönhetően negyedével múlta felül a tavalyi fekete péntek forgalmát a november 18-án reggel 5 órától éjfélig zajló Black Friday az Extreme Digitalnál. A szokásos slágertermékek (okosmobil, konzol) mellett az idén a hőszivattyús szárítógép és egy ultra-HD televízió volt az akciós nap két rendkívül kedvelt terméke.

Tovább

Make Black Friday Great Again!

2016. november 16. -

Egy éve nem spórolhattál annyit, mint pénteken, november 18-án az Extreme Digital által szervezett „brutális kedvezmények napján”. Magyarország legnagyobb e-kereskedője közkívánatra megrendezi az 50-70 százalékos kedvezményt is kínáló Black Friday-t, amelyen a tavalyi kínálat közel duplája lesz elérhető.

Tovább

Még mindig laptopot vesznek karácsonyra az emberek

2015. december 3. -

Bár az okostévék és okostelefonok is kelendő karácsonyi ajándéknak bizonyulnak, a magyarok többsége még mindig a laptopokat keresi az ünnepi szezonban. A legtöbben a 2 az 1-ben gépeket keresik.

Tovább